Gledaj (u)druge

26Ženska udruga “IZVOR” sudjelovala je u kampanji Gledaj (u)druge na kojem su razne udruge predstavile svoje aktivnosti, pokazale što rade i zašto.

Kampanja se provodi diljem Hrvatske, a festival Gledaj (u)druge održao se u Osijeku 25. svibnja 2017. kroz dvije aktivnosti:

10:00 – 12:00 sati – Okrugli stol „Gledaj (u)druge“

Svrha okruglog stola je otvoriti raspravu o ključnim pitanjima s kojima se danas suočava civilno društvo, a vezana su za prepoznavanje važnosti i utjecaja organizacija civilnog društva na razvoj zajednice i društva u cjelini. Sudionici okruglog stola su vodeće osobe iz organizacija civilnog društva s područja Slavonije i Baranje s višegodišnjim iskustvom i aktivnim sudjelovanjem u razvoju zajednice te predstavnice Ureda za udruge Republike Hrvatske i Savjeta za razvoj civilnog društva.

12:00 – 15:00 sati – Festival „Gledaj (u)druge“

Festival koji je na jednom mjestu okupio preko 30 različitih udruga iz Osijeka, Belog Manastira, Vukovara, Đakova, Dalja koje su predstavile što sve udruge rade i za koga te na koji način kroz svoje aktivnosti odgovaraju na potrebe građana.

Gledaj udruge 1

gledaj udruge 5