Osnove korištenja računala – najava edukacije i poziv na prijavu

Ženska udruga “IZVOR” organizira edukaciju Osnove korištenja računala. Edukacija je namijenjena početnicima i manje iskusnim korisnicima računala, a za cilj ima povećati vještinu svakodnevnog korištenja računala, pretraživanja Interneta, korištenje elektronske pošte, obrade teksta i sl.

Edukacija se organizira u sklopu projekta POKRENI koji je usmjeren na izgradnju poticajnog okruženja i pružanje podrške nezaposlenim marginaliziranim osobama u prevladavanju uzroka socijalne isključenosti i povećanju mogućnosti pristupa tržištu rada. Stoga je i ova edukacija prioritetno namijenjena dugotrajno nezaposlenim osobama, a posebno osobama koje su korisnici zajamčene minimalne naknade, osobama s invaliditetom, Romima i dr. Prilikom upisa bit će potrebno dostaviti potvrdu o statusu. Projekt se provodi u partnerstvu s Gradom Osijekom i Udrugom gluhoslijepih grada Osijek i Osječko-baranjske županije. Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.

Dodatne informacije i prijave osobno ili na broj telefona 031 290 433 radnim danom u vremenu od 9 do 15 sati.