Poziv za sudjelovanje na edukativno-motivacijskoj radionici “Aktivacijom do zdravijeg starenja” 17.05.

Ženska udruga „IZVOR“ iz Tenje, u suradnji s Udrugom za podršku žrtvama i svjedocima, Vas poziva na edukativnu -motivacijsku radionicu “Aktivacijom do zdravijeg starenja”.Ova radionica primarno je namijenjena osobama starije životne dobi i članovima njihove obitelji, ali i svim zainteresiranim građanima/kama iz zajednice.

Namjera nam je naše sugrađane i sugrađanke informirati o tome kako zdravije živjeti te ostati aktivan u trećoj životnoj dobi.Edukativna radionica održati će se 17. svibnja 2022. godine u 12,00 sati u prostorijama Dnevnog boravka za starije osobe Ženske udruge “IZVOR” Tenja (na adresi Sv. Ane 1e, zgrada Hrvatskog doma). Izvoditeljica radionice je prof. Renata Kačavenda.

Molimo sve zainteresirane da najave svoj dolazak putem telefona Udruge – 031 290 433 (8-16 sati) ili emaila -zenska.udruga.izvor@gmail.com, budući je broj sudionika/ca ograničen.

Predviđeno trajanje radionice je do 60 minuta, a organizirana je u sklopu aktivnosti projekta Ženske udruge “IZVOR” pod imenom “Razvoj mreže usluga za život u zajednici”, financiranog iz Europskog socijalnog fonda”