Poziv za sudjelovanje na edukativnoj radionici “Predstavljanje instituta pravobraniteljice za osobe s invaliditetom” 26.05.

Ženska udruga „IZVOR“ iz Tenje u suradnji s Područnim uredom pravobraniteljice za osobe s invaliditetom u Osijeku poziva Vas na edukativnu radionicu na kojoj će biti predstavljen rad pravobraniteljice, uz osvrt na zaštitu ljudskih prava osoba s invaliditetom i zaštitu od diskriminacije koju takvi uredi mogu pružiti.

Ova radionica primarno je namijenjena osobama s invaliditetom, osobama starije životne dobi i članovima njihove obitelji, ali i svim zainteresiranim građanima/kama iz zajednice. Namjera nam je naše sugrađane informirati o relevantnim uslugama zaštite ljudskih prava. Radionicu će voditi Mario Burek, voditelj područnog ureda Osijek.

Edukativna radionica održati će se 26. svibnja 2022. godine u 12,00 sati u prostorijama Dnevnog boravka za starije osobe Ženske udruge “IZVOR” Tenja (na adresi Sv. Ane 1e, zgrada Hrvatskog doma).Molimo sve zainteresirane da najave svoj dolazak putem telefona Udruge – 031 290 433 (8-16 sati) ili emaila -zenska.udruga.izvor@gmail.com, budući je broj sudionika/ca ograničen.

Predviđeno trajanje radionice je 60 minuta, a organizirana je u sklopu aktivnosti projekta Ženske udruge “IZVOR” pod imenom “Razvoj mreže usluga za život u zajednici”, financiranog iz Europskog socijalnog fonda.