Poziv za sudjelovanje na edukativnoj radionici “Socijalna prava osoba srednje i starije životne dobi” 23.06.

Ženska udruga „IZVOR“ iz Tenje u suradnji s Udrugom žena oboljelih od karcinoma jajnika “JA KA” Osijek, poziva Vas na edukativnu radionicu na kojoj će biti predstavljena socijalna prava koje osobe srednje i starije životne dobi mogu ostvariti pred nadležnim tijelima.

Ova radionica primarno je namijenjena osobama srednje i starije životne dobi, osobama s invaliditetom i članovima njihove obitelji, ali i svim zainteresiranim građanima/kama iz zajednice.

Namjera nam je naše sugrađane informirati o relevantnim uslugama i pravima iz područja socijalne skrbi. Radionicu će voditi Veselinka Kastratović.

Edukativna radionica održati će se 23. lipnja 2022. godine u 10,00 sati u prostorijama Dnevnog boravka za starije osobe Ženske udruge “IZVOR” Tenja (na adresi Sv. Ane 1e, zgrada Hrvatskog doma).

Molimo sve zainteresirane da najave svoj dolazak putem telefona Udruge – 031 290 433 (8-16 sati) ili emaila -zenska.udruga.izvor@gmail.com, budući je broj sudionika/ca ograničen.

Predviđeno trajanje radionice je 60 minuta, a organizirana je u sklopu aktivnosti projekta Ženske udruge “IZVOR” pod imenom “Razvoj mreže usluga za život u zajednici”, financiranog iz Europskog socijalnog fonda.

Comments are closed.