Poziv za sudjelovanje na edukativnoj radionici “Zdravstvena zaštita osoba starije životne dobi” 05.05.

Ženska udruga „IZVOR“ iz Tenje, u suradnji s Udrugom “JA KA” iz Osijeka, povodom obilježavanja “Tirkiznog tjedna” i Svjetskog dana borbe protiv raka jajnika 08.05., vas poziva na edukativnu radionicu “Zdravstvena zaštita osoba starije životne dobi”.

Ova radionica primarno je namijenjena osobama starije životne dobi i članovima njihove obitelji, obiteljima koji imaju članove i bliske osobe oboljele od različitih bolesti, ali i svim zainteresiranim građanima/kama iz zajednice.Namjera nam je naše sugrađane informirati o osnovnim pojmovima kad je u pitanju zdravstvena zaštita, s naglaskom da je većina žena koje obolijevaju od raka jajnika upravo srednje i starije životne dobi.

Edukativna radionica održati će se 05. svibnja 2022. godine u 12,00 sati u prostorijama Dnevnog boravka za starije osobe Ženske udruge “IZVOR” Tenja (na adresi Sv. Ane 1e, zgrada Hrvatskog doma). Izvoditeljica radionice je Veselinka Kastratović, pravna savjetnica u Udruzi IZVOR i predsjednica Udruge “JA KA”.

Molimo sve zainteresirane da najave svoj dolazak putem telefona Udruge – 031 290 433 (8-16 sati) ili emaila -zenska.udruga.izvor@gmail.com, budući je broj sudionika/ca ograničen.

Predviđeno trajanje radionice je do 60 minuta, a organizirana je u sklopu aktivnosti projekta Ženske udruge “IZVOR” pod imenom “Razvoj mreže usluga za život u zajednici”, financiranog iz Europskog socijalnog fonda”