Poziva na prijavu za pohađanje programa verificiranog osposobljavanja odraslih osoba

Poziv je usmjeren primarno prema ranjivim društvenim grupama s područja OBŽ/Grada Osijeka, posebno dugotrajno nezaposlenima, mladima i osobama izloženim obiteljskom nasilju te drugim socijalno ranjivim skupinama.

Za polaznike/ce osposobljavanje je besplatno. Troškovi osposobljavanja osigurani su kroz program Mreža usluga za život u zajednici koje financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te putem projekta POKRENI financiranog iz Europskog socijalnog fonda.

Opći uvjet za upis je završena osnovna škola te hrvatsko državljanstvo, a prednost imaju skupine navedene u prijavnom obrascu. Odabir zanimanja (njegovatelj/ica, vrtlar/ica, kuhar/ica, slastičar/ka i sl.) za koje će se pohađati osposobljavanje provest će se na zajedničkom sastanku nakon isteka roka za prijavu. Mjesto održavanje teorijskog dijela je Osijek, a prakse prema dogovoru.

Za polaznike/ce osposobljavanja i druge građane i građanke Udruga kontinuirano pruža podršku pri (samo)zapošljavanju.

Rok za prijavu je 15. studenog 2018.

Prijavni-obrazac-osposobljavanje možete ispuniti putem računala i poslati na mail: zenska.udruga.izvor@gmail.com

Za sve upite 031/290-433 radnim danom od 9 do 14 sati.