Projekt “Znatiželjno dijete” – dodjela nagrada

U srijedu, 15. svibnja završena je izložba slika postavljena u okviru projekta “Znatiželjno dijete”, a najbolji radovi su nagrađeni.

Izložba je postavljena 04. svibnja te je tada otvoreno i glasanje za najbolji rad. U glasanju su sudjelovali učenici i učenice OŠ Tenja, učitelji i učiteljice, roditelji, zajednica… Glasanje je zatvoreno 08. svibnja.

U srijedu, 13. svibnja, s početkom u 13 sati u predvorju OŠ Tenja, održana je dodjela nagrada izabranim radovima.

Mirjana Herceg Šimunović, voditeljica projekta, predstavila je okupljenima rad Udruge i ciljeve “Znatiželjnog djeteta”., a učenici i učenice 3.d i 4.d iznijeli su što su naučili tijekom radionica.

Prema izboru glasača dodijeljene su nagrade. Najviše glasova, 153, osvojio je likovni rad koji je nacrtala učenica Iva Korman, i taj je rad proglašen najboljim. Drugo mjesto u konkurenciji učenika trećeg razreda osvojio je Marko Radmilović, a u konkurenciji četvrtog razreda druga je Dorotea Strešnjak. Treće mjesto osvojili su Ema Tufeković (3. razred) i Karla Raštegorac (4. razred).