Poziv za sudjelovanje na edukativnoj radionici 07.04. “Komunikacija s osobama oboljelim od Alzheimerove bolesti i drugih demencija” / Obilježavanje Međunarodnog dana zdravlja

Ženska udruga „IZVOR“ iz Tenje povodom Međunarodnog dana zdravlja 07. travnja, vas poziva na edukativnu radionicu “Komunikacija s osobama oboljelim od Alzheimerove bolesti i drugih demencija”. Ova radionica primarno je namijenjena osobama starije životne dobi i članovima njihove obitelji, obiteljima koji imaju članove i bliske osobe oboljele od demencija, ali i svim zainteresiranim građanima/kama iz zajednice.

Namjera nam je naše sugrađane informirati o osnovnim pojmovima kad su u pitanju pojedinci/ke s demencijama, ali i upoznati sa specifičnom komunikacijom i praktičnim savjetima, koji mogu olakšati svakodnevni život za osobe koje o njima brinu.

Edukativna radionica održati će se 07. travnja 2022. godine u 13,00 sati u prostorijama Dnevnog boravka za starije osobe Ženske udruge “IZVOR” Tenja (na adresi Sv. Ane 1e, zgrada Hrvatskog doma). Izvoditeljica radionice je dr.sc. Mirjana Vladetić, klinička psihologinja, zaposlena pri KBC-u Osijek i s dugogodišnjim iskustvom rada u navedenom području. Molimo sve zainteresirane da najave svoj dolazak putem telefona Udruge – 031 290 433 (8-16 sati) ili emaila -zenska.udruga.izvor@gmail.com, budući je broj sudionika/ca ograničen.

Predviđeno trajanje radionice je do 60 minuta, a organizirana je u sklopu aktivnosti projekta Ženske udruge “IZVOR” pod imenom “Razvoj mreže usluga za život u zajednici”, financiranog iz Europskog socijalnog fonda”.

Comments are closed.