Poziv za sudjelovanje na edukativnoj radionici 07.04. “Predstavljanje instituta pučke pravobraniteljice”

Ženska udruga „IZVOR“ iz Tenje u suradnji s Područnim uredom pučke pravobraniteljice u Osijeku pozivaju Vas na edukativnu radionicu na kojoj će biti predstavljen rad pučke pravobraniteljice kao i nadležnih ureda, uz osvrt na zaštitu ljudskih prava starijih osoba i zaštitu od diskriminacije koju takvi uredi mogu pružiti.

Ova radionica primarno je namijenjena osobama starije životne dobi i članovima njihove obitelji, ali i svim zainteresiranim građanima/kama iz zajednice. Namjera nam je naše sugrađane informirati o relevantnim uslugama zaštite za starije osobe.

Edukativna radionica održati će se 21. travnja 2022. godine u 12,00 sati u prostorijama Dnevnog boravka za starije osobe Ženske udruge “IZVOR” Tenja (na adresi Sv. Ane 1e, zgrada Hrvatskog doma). Molimo sve zainteresirane da najave svoj dolazak putem telefona Udruge – 031 290 433 (8-16 sati) ili emaila -zenska.udruga.izvor@gmail.com, budući je broj sudionika/ca ograničen.

Predviđeno trajanje radionice je 60 minuta, a organizirana je u sklopu aktivnosti projekta Ženske udruge “IZVOR” pod imenom “Razvoj mreže usluga za život u zajednici”, financiranog iz Europskog socijalnog fonda.

Comments are closed.