Poziv za sudjelovanje na edukativnoj radionici 31.03. “Nasilje nad starijim osobama”

Ženska udruga „IZVOR“ iz Tenje u suradnji s Policijskom upravom Osječko-baranjskom vas poziva na edukativnu radionicu “Nasilje nad starijim osobama”. Ova radionica primarno je namijenjena osobama starije životne dobi i članovima njihove obitelji, ali i svim zainteresiranim građanima/kama iz zajednice.Namjera nam je naše sugrađane informirati o vrstama nasilja unutar obitelji, zakonskoj regulativi, načinima prepoznavanja i smjernicama kako se zaštititi.

Policijska uprava OBŽ već dugi niz godina provodi Nacionalni preventivni program “Živim život bez nasilja” te će nas o podacima o nasilju i postupanju policije informirati njihov predstavnik/ca. Edukativna radionica održati će se 31. ožujka 2022. godine u 12,00 sati u prostorijama Dnevnog boravka za starije osobe Ženske udruge “IZVOR” Tenja (na adresi Sv. Ane 1e, zgrada Hrvatskog doma).

Molimo sve zainteresirane da najave svoj dolazak putem telefona Udruge – 031 290 433 (8-16 sati) ili emaila – zenska.udruga.izvor@gmail.com, budući je broj sudionika/ca ograničen.

Predviđeno trajanje radionice je 60 minuta, a organizirana je u sklopu aktivnosti projekta Ženske udruge “IZVOR” pod imenom “Razvoj mreže usluga za život u zajednici”, financiranog iz Europskog socijalnog fonda.

Comments are closed.